Femeia suspectata de comiterea crimei de la statia de metrou Dristor, unde a impins in fata metroului o tanara de 25 de ani, a fost retinuta de procurori. Femeia are 36 de ani si s-a recunoscut in imaginile de pe camerele de supraveghere.

UPDATE 11:00 - Victima, Alina Ciucu, era din localitatea Ostroveni, judetul Dolj. Contactat telefonic de jurnalistii Adevarul, tatal victimei a declarat: „Nu am putut sa ma uit la imagini. Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a impins-o, am inteles ca era bolnava psihic. Este vina autoritatilor“. Barbatul a mai spus ca fiica lui locuia in Bucuresti alaturi de prietenul ei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca femeia, care se numeste Magdalena Serban si este din Craiova, a fost incoerenta pe toata durata audierilor, nefurnizandu-le anchetatorilor nicio informatie despre faptele comise. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca femeia are probleme psihice.

Ea le-a spus anchetatorilor ca nu are o locuinta si ca a dormit de mai multe ori in Gara de Nord, iar in ultima perioada a locuit la un prieten, fara a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus ca nu stie adresa, dar stie sa ajunga acolo.

Conform unor surse judiciare, in imaginile video cu primul incident, petrecut la statia de metrou Costin Georgian, se poate observa ca femeia a impins-o pe victima de trei ori, nereusind sa o arunce pe sine. Victima ar fi opus rezistenta, iar la un moment dat s-a si luptat cu agresoarea, reusind intr-un final sa fuga.

In cazul celui de-al doilea incident, de la statia Dristor, imaginile arata ca tanara de 25 de ani a fost impinsa si a cazut pe sine exact la momentul la care trenul a iesit din tunel. Tanara a reusit sa se ridice, pe sine, dar suspecta ar fi impins-o cu piciorul, iar victima a cazut din nou, fiind lovita de metrou. La acel moment, in statia de metrou se aflau putine persoane.

Femeia, in varsta de 36 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, dupa ce a fost audiata timp de cateva ore la sediul Politiei Capitalei.

Citeste si:
Cum poţi programa aceeaşi reclamă cu video, imagini sau texte color
Cum poţi programa aceeaşi...

Conform reprezentantilor Politiei Romane, la audieri femeia s-a recunoscut in imaginile video, dar nu a explicat de ce a facut aceste gesturi.

Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.