Politia de frontiera din Girgiu a identificat 4 cetateni sirieni, printre care si 2 copii, ascunsi in compartimentul pentru marfa al unui camion, condus de un cetatean turc. Cele patru persoane intentionau sa intre ilegal in tara noastra. 

"In data de 12.12.2017, ora 00.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare in tara, cetateanul turc H.M., in varsta de 57 ani, la volanul unui autocamion inmatriculat in Turcia. Soferul transporta, conform documentelor de insotire a marfii, textile din Turcia pentru o societate din Romania", informeaza Politia de Frontiera, intr-un comunicat de presa.

Verificarile au indicat un nivel ridicat de CO2 in remorca tir-ului, asa ca politistii de frontiera au cerut ajutorul lucratorilor vamali pentru a desigila compartimentul marfa. Astfel, au fost descoperite cele patru persoane, doua de sex masculin si doi copii, care nu aveau documente de identitate.

Potrivit declaratiilor, cele patru persoane sunt de origine siriana si au fost urcate in camion in Turcia.

Soferul de origine turca le-a declarat politistilor ca nu avea cunostinta de existenta celor patru persoane in camionul pe care il conducea.

Cele patru persoane de origine siriana impreuna cu soferul turc au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, pentru a continua cercetarile si a dispune masurile legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.