O fetita in varsta de trei ani apare intr-un clip video cu tigara in mana, in timp ce este incurajata de familie sa bea si sa fumeze. Cazul a ajuns in atentia politiei. 

"In dupa-amiaza zilei de 11 decembrie a.c, politistii Postului de Politie Niculitel au fost sesizati cu privire la faptul ca pe un site de socializare circula un material video cu o minora de 3 ani, din localitatea Niculitel, care ar fi incurajata de persoanele adulte sa fumeze tigari si sa bea cafea. S-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de rele tratamente aplicate minorului, conform art.197 din Codul penal“, informeaza Inspectoratul de Politie al Judetului Tulcea, intr-un comunicat de presa, potrivit Adevarul.ro.

Politistii i-au dus pe membrii familiei la audieri marti, la Directia pentru Protectia Copilului din Tulcea. Acestia vor fi supusi unor evaluari de specialitate, dar si unor analize medicale, care vor stabili starea de sanatate.

Primaria reactioneaza spunand ca "este o familie modesta, care nu traieste din ajutor social. Parintii muncesc cu ziua prin gospodarii, la munca campului. Nu au facut niciodata probleme, de aceea nici nu erau monitorizati de serviciul de Asistenta Sociala din primarie“.


Edilul Florin Pascale condamna atitudinea parintilor si mentioneaza ca "educatia pleaca din familie, dar daca parintii la randul lor au fost invatati asa... iata efectele".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.