Cinci oameni au fost raniti intr-un accident rutier produs in Bucuresti, in noaptea de luni spre marti. In incident a fost implicata si o masina a Jandarmeriei. Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei, patru dintre raniti sunt jandarmi. 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 02:30, pe Podul Timpuri Noi, o masina a Jandarmeriei fiind lovita de un autoturism.

Toti cei patru jandarmi aflati in masina au fost raniti, unul dintre ei fiind in stare grava. Atat jandarmii, cat si o pasagera a autoturismului au fost dusi la Spitalul "Bagdasar-Arseni" si la Spitalul "Sf. Pantelimon", informeaza purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, potrivit News.ro.

Din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului a trecut pe rosu. Atat acesta, cat si cel care conducea masina Jandarmeriei au fost testati cu alcooltestul, dar rezultatul a fost negativ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.