Un elev de 16 ani de la un liceu tehnologic din Constanta a fost retinut de politisti dupa ce vineri a agresat o profesoara, la inceputul unei ore de curs.

UPDATE - Elevul de 16 ani a fost plasat sub control judiciar, pentru loviri si alte violente si tulburarea linistii publice.

Elevul, in varsta de 16 ani a agresat-o pe profesoara de franceza la inceputul orei de curs, dupa ce aceasta i-a atras atentia ca nu face parte din colectivul acelei clase si i-a cerut sa paraseasca sala. In urma acestei solicitari, elevul i-a adresat vorbe insultatoare profesoarei si a lovit-o peste fata cu palma, dupa care a fugit din incinta unitatii scolare, precizeaza IPJ Constanta, potrivit Agerpres, citat de Hotnews.

Dupa cateva ore, elevul agresor a fost identificat si retinut de politisti, in prezent fiind cercetat pentru infractiunile de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Elevul agresor repeta clasa a IX-a in cadrul ciclului de invatamant scolar-profesional la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu", iar cererea pentru reinmatricularea in clasa a IX-a a fost semnata de bunica sa, parintii fiind plecati, se pare, sa munceasca, peste hotare, au precizat pentru Agerpres surse din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Constanta.

Incidentul vine la doar o zi dupa ce un elev in varsta de 17 ani de la un liceu din Constanta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce in ultimele saptamani a amenintat si santajat trei colegi de clasa, cerandu-le acestora diferite sume de bani pentru a nu-i agresa.

In urma cu doua zile, un alt elev de 16 ani, elev in clasa a opta, a fost retinut pentru 30 de zile, dupa ce a lovit si jignit o profesoara.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.