Dupa anuntul Casei Regale ca Regele Mihai a murit, nici reactia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, nu a intarziat sa apara.

"Cu profund regret si durere in suflet am aflat de disparitia dintre noi a Majestatii Sale Regele Mihai I. Ziua de astazi este una trista pentru poporul roman.

Am avut onoarea sa il cunosc pe Majestatea Sa Regele Mihai si sa-i simt caldura, grija si dragostea pentru tara si poporul roman.
Majestatea Sa a aratat in perioada domniei sale, in vremuri deosebit de grele, ce inseamna sa reprezinti tara cu demnitate si curaj.

A fost respectat in tara si in lume pentru modul in care s-a dedicat slujirii poporului sau in spiritul apararii libertatii si valorilor democratice.

Regele Mihai ramane un simbol al patriotismului, al dragostei fata de tara si popor. Ii vom pastra vie amintirea si ii vom simti lipsa. In aceste momente grele, gandurile mele se indreapta catre Familia Regala, careia ii transmit sincere condoleante.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a scris Calin Popescu Tariceanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.