Fostul ministrul al Sanatatii Vlad Voiculescu ii raspunde ministrului Florian Bodog, pe subiectul lipsei imunoglobulinei din spitale, scrie digi24.ro.

"11 luni. De 11 luni, domnul Prof. Univ. Dr. Florian BODOG este ministrul sanatatii in guvernul Romaniei.

Am citit ceva mai devreme postarea domnului ministru si recunosc ca m-a lasat perplex.

Despre faptul ca gaseste de cuviinta sa se certe cu mine in situatia in care catorva mii de pacienti viata le este pusa in pericol de masuri luate de dansul si colegii dansului din PSD-ALDE, nu stiu ce sa spun.

Despre acuzatiile conform carora de fapt problema disparitiei imunoglobulinelor ar data de anul trecut, din mandatul meu de 7.5 luni... si nu de acum... i-as lasa pe medici si pe pacienti sa vorbeasca. Spusele acestora ar trebui sa il rusineze pe domnul Prof. Univ. Dr. Florian Bodog si pe colegii dansului (inclusiv pe cel/cea care i-a scris textul postarii de astazi).

Masurile pentru oprirea disparitiei medicamentelor sunt in documente oficiale pe care este rezonabil sa presupunem ca le-a citit inainte de a le anula. Le-am detaliat de asemenea in vreo 30 de postari pe facebook si in diverse interventii in media", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Florian Bodog/ Vlad Voiculescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.