Autorii crimei din Calarasi, care au ucis un sofer, dupa ce l-au injunghiat in gat cu un cutit, sunt doi elevi e liceu in varsta de 18, respectiv 16 ani.

Adolescentii, care au fost audiati vineri seara, si-au recunoscut fapta. Eu au fost retinuti, urmand a fi prezentati istantei cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzati de omor si tentativa de omor calificat.

Autoritatile sustin ca, dupa crima, "cei doi s-au intors acasa ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat", motiv pentru care i se va face inclusiv o evaluare psihiatrica, mai ales ca nu provin din familii cu probleme, sustine Marian Iorga, inspectorul sef al IPJ Calarasi.

Din datele anchetei a reiesit faptul ca tinerii intentionau sa fure atat banii celor doi soti, cat si masina, in ciuda faptului ca nu aveau permis de conducere.

Madalina Miu, procurorul de caz, a mentionat ca adolescentii au descris in detaliu modul in care au actionat, noteaza ziare.com.

Cei doi fusesera luati la "autostop" din orasul Slobozia, iar dupa ce i-au atacat cu cutitul pe cei doi soti au reusit sa fuga, pentru gasirea acestora fiind mobilizate numeroase forte de ordine. Ei i-au spus soferului sa opreasca pe DN 3 A, in dreptul localitatii Tudor Vladimirescu din judetul Calarasi, dupa care l-au injunghiat in gat cu un cutit. De asemenea, cei doi au injunghiat-o si pe femeie, care a supravietuit si a reusit sa sune la 112.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.