Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis un mesaj Romaniei cu ocazua Zilei Nationale, in care a evocat sacrificiul eroilor care au murit pentru tara, a felicitat tara si a urat pace tuturor romanilor. 

"SUA isi exprima multumirea pentru parteneriatul strategic pe care il avem cu Romania. Le dorim tuturor romanilor pace, dar, in acelasi timp celebram alaturi de ei unitatea de care se bucura astazi ca membru al comunitatii transatlantice. Totodata, trebuie sa ne amintim, asa cum o facem si in aceasta dimineata, sacrificiul pe care l-au facut romanii pentru a obtine tot ceea ce au astazi. Iar acest sacrificiu, in special in ultimii peste o suta de ani ani, a fost enorm. Toate urarile de bine si felicitarile noastre Romaniei cu ocazia Zilei Nationale!", a afirmat ambasadorul american, potrivit Hotnews.ro.

Klemm a participat vineri dimineata la o ceremonie militara si religioasa de depuneri de coroane, ce a avut loc la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I. Alaturi de ambasadorul american s-au aflat si Calin Popescu-Tariceanu si Liviu Dragnea.

Citeste si Senatorul american McCain: Romania a dat un exemplu in regiune si in lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.