Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita printr-o parada impresionanta in Bucuresti, unde sunt mobilizati aproximativ 4.000 de soldati, avioane de lupta si salvare, autospeciale de politie, dar si luptatori ai fortelor speciale. 

UPDATE 12:41 Parada de 1 Decembrie s-a incheiat. Aproximativ 3.500 de militari romani si ai tarilor aliate, vehicule de lupta şi aeronave au participat la parada de la Arcul de Triumf.


La parada ce se desfasoara la Arcul de Triumf participa mii de oameni de toate varstele, potrivit Bursa.ro.

Startul manifestarilor a fost dat de trecerea in revista a Garzii de Onoare de catre presedintele Klaus Iohannis, dupa care a fost intonat Imnul National de catre Muzicile reunite ale Ministerului Apararii Nationale.

In tribuna oficiala sunt prezenti presedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, ministrul Apararii, Mihai Fifor, vicepremierul Marcel Ciolacu si ministrul Transporturilor, Felix Stroe.

Parada este urmarita si de fostii presedinti Traian Basescu si Emil Constantinescu, dar si de membri ai Birourilor parlamentare ale Senatului si Camerei Deputatilor si de sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi si de procurorul general Augustin Lazar.
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.