Razvan Rentea, fiul celor doi soti ucisi, este principalul suspect in cazul triplului asasinat din Satu Mare. Barbatul a fost adus miercuri la Tribunal, iar procurorii au cerut arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. 

Razvan Rentea a fost prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

”Dupa cum bine stiti, prin ordonanta din 28.11.2017, Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare a dispus retinerea pentru o perioada 24 de ore a suspectului Rentea Razvan Mircea, persoana pe care noi o suspectam de savarsirea infractiunii de omor calificat (…) impotriva a doua sau mai multe persoane. In prezent, s-a dispus si punerea in miscare fata de inculpatul Rentea Razvan Mircea, urmand ca astazi, 29.11.2017, Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare sa faca o propunere de arestare preventiva a acestuia pentru o perioada de 30 de zile. Urmand ca judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Satu Mare sa se pronunte cu privire la propunerea noastra", a declarat Marius Iancu, seful Sectiei penale a Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare.

Iancu a declarat ca sunt probe ce au dus la retinerea barbatului, suspectat ca si-ar fi ucis parintii Gheorghe si Niculina Rentea si bunica Viorica Apan.

”In baza probelor administrate pana in prezent, declaratii de martor, procese verbale de constatare, cercetari la fata locului, rezultatul unor probe stiintifice ridicate de la fata locului, ne-a facut pe noi sa emitem supozitia ca inculpatul Rentea Razvan Mircea este principalul suspect in cazul triplului asasinat din localitatea Apa (…) ”, a declarat Marius Iancu. (…) Potrivit declaratiilor preliminarilor, Rentea neaga savarsirea faptelor, a spus Iancu, potrivit Presasm.ro.


Arestat preventiv pentru 30 de zile, Razvan Rentea (33 de ani) nu si-a recunoscut faptele si a sustinut ca este nevinovat. Potrivit anchetatorilor, tanarul ar fi comis crimele pentru ca parintii lui refuzau sa vanda un apartament.
Citeste si:
Inna a fost huiduită de public la Satu Mare. Cântăreața a salutat...
Inna a fost huiduită de...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.