Un copil in varsta de trei ani a ajuns luni la Spitalul de Urgenta din Galati, dupa ce s-a intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a izbucnit in locuinta sa. 

Incendiul din imobilul aflat in comuna Pechea a fost stins de pompierii militari in doua ore. In timpul operatiunilor, a fost salvat si copilul in varsta de trei ani.

″In urma incendiului au ars 80 metri patrati de acoperis si mobilierul din trei camere. Din incendiu a fost salvat un copil de trei ani cu intoxicatie acuta cu fum. Acesta a fost stabilizat si transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie Galati”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati, Eugen Chirita, potrivit Stirileprotv.ro.

Copilul este in stare stabila, dar va ramane sub observatie la sectia de reanimare, au anuntat reprezentantii spitalului.

In urma primelor cercetari, a rezultat ca incendiul a fost declansat de un cos de fum defect sau neprotejat termic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.