Trupul neinsufletit al actritei Cristina Stamate va fi depus marti in foaierul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", urmand ca inmormantarea sa aiba loc miercuri, la cimitirul Bellu, informeaza stirileprotv.ro.

Marti incepand cu ora 10:00, persoanele care au indragit-o pe actrita vor avea ocazia sa-i aduca un ultim omagiu in foaierul Teatrului Constantin Tanase.

"Cel mai probabil maine va fi adusa la noi. Noi ne-am pregatit, dar sunt celelalte operatiuni pe care nu le rezolvam noi, le rezolva familia, rudele, prietenii, cu scoaterea ei, cu aducerea ei, toate astea. Noi ne-am interesat de mormant, ne-am interesat de cateva lucruri esentiale, dar in rest familia se ocupa", a declarat Alexandru Arsinel, citat de hotnews.ro.

Miercuri, Cristina Stamate va fi inmormantata la cimitirul Bellu, din Capitala.

Cristina Stamate a murit
luni dimineata, la Spitalul Floreasca, unde era internata de saptamana trecuta.

In zeci de spectacole la Teatrul de Revista, la Teatrul National de Televiziune ṣi la Teatrul National Radiofonic actrita Cristina Stamate si-a pus in valoare simtul umorului, ironia si autoironia.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.