Actrita Stela Popescu a fost inmormantata, astazi, la cimitirul Manastrii Cernica. Sute de oameni, admiratori si colegi de breasla, au condus-o pe "doamna teatrului romanesc" pe ultimul drum.

Actrita Stela Popescu a fost inmormantata cu onoruri militare, duminica, la Cimitirul Cernica. Sute de oameni au participat la ceremonia funerara si si-au luat ramas bun de la actrita.

Slujba de inmormantare a avut loc la biserica „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe” din incinta Manastirii Cernica. Actrita a fost inmormantata langa sotul ei, Puiu Maximilian.

Brigada 30 Garda "Mihai Viteazul" a onorat-o pe actrita cu salve de artilerie.

Stela, plecarea ta reprezinta o mare pierdere, un gol pe care mult timp de acum incolo nu stiu cum il vom mai umple. Ma simt singur pe scena fara tine, draga mea. Dupa patru decenii in care am impartit bucurii si lacrimi de fericire, dar mai ales aplauze din partea publicului, care nu te va uita niciodata. Ai fost, esti si vei ramane steaua noastra, steaua teatrului romanesc de revista. Incepand de astazi o noua stea va straluci pe cer in constelatia marilor valori care nu mai sunt alaturi de noi. Drum bun, Stela, catre stele!”, a spus Alexandru Arsinel, la finalul slujbei de inmormantare.

Intre alte personalitati care au fost prezente la ceremonia funerara s-au numarat Aurelian Temisan, Vasile Muraru, precum si primul sot al artistei, actorul si regizorul Dan Puican, dar si fostul fotbalist Rica Raducanu.

Sute de oameni si-au luat ramas bun de la actrita si la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, unde a fost depus trupul neinsufletit al artistei, in foaierul Salii Savoy, incepand de vineri dupa-amiaza si pana duminica dimineata, cand a fost dus la Cernica.

Mai multi artisti, intre care s-a numarat Corina Chiriac si Aurelian Temisan, i-au adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu.

Aurelian Temisan i-a adus un ultim omagiu Selei Popescu alaturi de sotia lui, actrita Monica Davidescu.

Joi, actrita Stela Popescu a fost gasita fara viata in locuinta sa, iar echipajul SMURD sosit la fata locului a constatat decesul.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu, declarații șocante după decesul lui...
Cristian Tudor Popescu,...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.