Bordurile din plastic montate in luna august pe strazile din jurul Parcului Tineretului, din sectorul 4, sunt schimbate din nou, dupa trei luni.

In vara acestui an, Primaria sectorului 4 a montat borduri de plastic peste cele de beton, pentru a le proteja. Autoritatile au platit atunci 180.000 de lei pentru un kilometru de borduri din plastic, pretul fiind la jumatate fata de cel necesar pentru cumpararea de borduri... clasice din beton.

Avem un proiect pilot de a rezolva problema bordurilor care sunt foarte deteriorate Este practic o metoda folosita in strainatate. Vor rezista mult mai mult, vor arata mult mai bine si costul este la aproximativ 50% cat ar costa daca le-am inlocui”, declara atunci Cristian Zarescu, purtatorul de cuvant al primariei sectorului 4, potrivit Digi24.

Acum, o parte dintre aceste borduri sunt schimbate cu unele noi.

Domnul primar Daniel Baluta a mintit spunand ca bordurile cu plastic vor avea durata de viata prelungite cu un cost redus (180.000 de lei pentru 1 kilometru), dupa doar 3 luni jumatate bordurile sunt scoase si inlocuite”, afirma Guilhem Moulin, consilier din partea USR in Consiliul local al sectorului 4.

De asemenea, el mai afirma ca, pe Bulevardul Tineretului, parcarile in spic „sunt refacute total chiar daca erau in starea buna”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.