Cu o activitate de peste 19 ani in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald continua si anul acesta campania de strangere de fonduri „Mi-e pofta sa fac bine” pentru construirea celei de-a treia Case Ronald McDonald si pentru sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara. Persoane publice, parteneri, angajati si clienti McDonald’s devin inca o data purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei.

In cei 19 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 17.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” construite in Bucuresti (in curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) si in Timisoara (in curtea Spitalului Louis Turcanu). In prezent Fundatia se pregateste pentru construirea a doua noi Case Ronald McDonald.

Casele construite prin intermediul Fundatiei ofera cazare gratuita si toate conditiile necesare parintilor ai caror copii sunt internati in spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toata durata tratamentului parintii sunt aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea.

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” are ca scop principal strangerea de fonduri pentru construirea urmatoarelor doua Case si pentru sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara. Costurile de constructie a unei case se ridica pana la 3.000.000 lei, iar fiecare contributie este foarte importanta pentru familiile copiilor internati in spital.

In fiecare zi, clientii McDonald’s pot sustine cauza Fundatiei si pot dona in cutiile special amplasate la casele de marcat din restaurante sau pot alege sa doneze o suma in plus atunci cand isi comanda produse de la McDonald’s, precizand lucratorului de la casa de marcat ca vor sa doneze pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

In plus, an de an in cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!”, McDonald’s doneaza Fundatiei Ronald McDonald cate un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut.

"De 19 ani Fundatia pentru Copii Ronald McDonald este alaturi de familiile copiilor aflati sub tratament in spital prin intermediul Caselor Ronald McDonald. Cea mai mare bucurie este ca am reusit sa aducem sentimentul de „acasa” celor peste 17.000 de familiigazduite in Casele Ronald McDonald. Sunt mandru ca, alaturi de compania pe care o reprezint, reusim sa aducem liniste si siguranta copiilor care urmeaza tratamente de lunga durata in spital si au cea mai mare nevoie sa aiba parintii mereu langa ei. Tocmai s-a incheiat remodelarea Casei Ronald McDonald din Bucuresti si va invit sa o vizitati, sa descoperiti un loc luminos, plin de speranta. Reusim impreuna sa oferim o „Casa departe de casa” pentru copii si familiile lor, dar si sa punem umarul pentru a ajuta sistemul medical din Romania. Mergem inainte cu incredere si convingerea ca ‘a face bine’ nu va disparea niciodata din activitatile noastre de zi cu zi", a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania si membru al boardului Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

Citeste si:
Brancusi la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii in 2023 -...
Brancusi la Timisoara -...

Continuam sa facem bine in Casele Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, alaturi de partenerii si prietenii Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, iar aceasta este cea mai mare bucurie si realizare pentru noi. In 19 ani de cand exista Fundatia in Romania, peste 17.000 de familii au fost gazduite in Casele departe de casa Ronald McDonald, astfel incat acestea sunt un adevarat sprijin pentru comunitate si pentru parintii care trebuie sa fie aproape de copiii lor. Este misiunea noastra sa fim alaturi de aceste familii in momentele cele mai grele si sa vada in noi dedicare, caldura si incredere. Tot mai multi oameni sustin cauza Fundatiei si Casele Ronald McDonald, mergem inainte cu ajutorul lor si avem planuri mari pe care deja am inceput sa le punem in aplicare” - Amalia Nastase, Presedinte al Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald

Citeste si:
Românii cumpără case ieftine în Ungaria. Cât costă o locuință cu...
Românii cumpără case ieftine...

Vineri, 24 noiembrie, are loc McHappy Day, cel mai mare eveniment organizat in fiecare an de Fundatie, in care personalitati publice, prieteni, parteneri, clienti si anagajati sunt invitati sa sustina Casele Ronald McDonald din Romania si sa transmita mai departe mesajul Fundatiei, lucrand cot la cot cu angajatii McDonald’s pentru cateva ore.

Pentru al doilea an, McHappy Day are loc si in Timisoara, unde prieteni si parteneri ai Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald si ai McDonald’s sunt asteptati pe 22 noiembrie sa duca mai departe povestea si cauza Fundatiei.

*** Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 17,000 de familii au fost primite in aceste “Case departe de casa”. Anual, McDonald’s si Fundatia pentru Copii Ronald McDonald organizeaza evenimentul McHappy Day, cel mai mare eveniment caritabil organizat in vederea strangerii de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, incepand cu anul 2017 Fundatia este coordonata de noua echipa de conducere, din care fac parte:
Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Nastase Communications
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s in Romania
Dl. Stefan Iordache, Chief Operating Officer Publicis One Romania
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicina sportiva
Dl. Martin Xuereb, Chairman Ronald McDonald House Charities Malta

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...



Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.