Dupa ce actrita Stela Popescu s-a stins din viata, politicienii au transmis mesaje pe Facebook.

"A incetat azi sa mai bata una dintre cele mai mari inimi ale Romaniei, care a adus, de-a lungul unei cariere impresionante, bucurii in sufletele atator generatii de spectatori si telespectatori.
O actrita remarcabila si un om cu totul deosebit!
Dumnezeu sa o aiba in paza!", a scris primarul Capitalei pe Facebook.

Citeste si: Liviu Dragnea, reactie dupa moartea actritei Stela Popescu

"Primesc cu indurerare vestea ca Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revista din Romania si una dintre cele mai mari actrite pe care le-a avut aceasta tara, a incetat din viata. A fost un exemplu de noblete, decenta si daruire pentru orice roman si va ramane mereu in sufletele noastre ca un simbol al culturii romanesti.

Condoleante teatrului romanesc, condoleante familiei!

Dumnezeu s-o odihneasca in pace!", a scris si premierul pe aceeasi retea de socializare.

"A plecat dintre noi Stela Popescu dar am ramas cu bucuria zambetului. Ne-a aratat mereu ca umorul e o stare de spirit care combate luatul in serios excesiv, tristetea, supararea, suspiciunea.

Dumnezeu sa-i dea vesnica bucurie pe care a inspirat-o la randul ei in lumea aceasta", a transmis fostul prim-ministru Dacian Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.