Un roman a recunoscut miercuri, in fata Tribunalului din Freiburg, ca a lovit mortal cu "o sticla de snaps" o tanara de 27 de ani, care facea jogging, in Germania. Barbatul neaga acuzatia de viol. 

Cel prezentat drept Catalin C. a marturisit ca a lovit-o pe tanara germana cu "o sticla de snaps": ”Stiu ca ceea ce am facut este de neiertat. Aveam o agresiune in mine, dar nicio motivatie sexuala”, a declarat romanul intr-o scrisoare citita de avocatul sau in sedinta.

Barbatul retinut in iunie lucreaza ca sofer de TIR, este casatorit si are doi copii si este acuzat ca a agresat-o si violat-o pe Carolin Gruber, in noiembrie 2016, cand aceasta facea jogging intr-o padure din regiunea Freiburg. El si-a justificat fapta spunand ca era deprimat si sub influenta alcoolului.

Potrivit datelor din ancheta, Carolin Gruber a fost violata si lovita de mai multe ori in cap. Trupul sau a fost gasit dupa cateva zile de la disparitie.

Barbatul este suspectat si de violarea si uciderea unei studente franceze, in anul 2014, in Austria. Femeia a fost gasita moarta pe malul raului Kufstein, iar politia si parchetul au stabilit ca cele doua crime au un mod de operare identic si aceleasi urme de ADN, chiar daca au fost comise la 400 de kilometri distanta.

Un purtator de cuvant al instantei a declarat ca romanul isi va afla sentinta cel mai probabil in decembrie, dupa ce Tribunalul de la Freiburg va da verdictul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.