O tanara a fost injunghiata in Spitalul de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" din Iasi, unde se afla internata alaturi de fetita ei de 7 luni, bolnava de rujeola

Tanara a fost operata luni la clinica de chirurgie plastica de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, dupa ce a fost injunghiata. Potrivit informatiilor formulate de medici, mama fetitei de 7 luni avea plagi in brat si torace.

"Pacienta prezenta multiple plagi injunghiate cu cutitul in bratul stang, hemitorace stang posterior, fata dorsala a degetului 4 de la mana dreapta. Tanara a fost dusa direct in sala de operatie si apoi a fost internata pe clinica de chirurgie plastica”, a aratat profesorul Diana Cimpoesu, medic-sef UPU-SMURD, purtator de cuvant al Spitalului „Sfantul Spiridon”, potrivit Adevarul.ro.

Femeia si fetita au fost externate marti, iar agresorul, despre care se spune ca este un fost concubin, a fost identificat de politisti la Deva, intr-un autocar care se indrepta spre Germania.

Reprezentantii Spitalului de Boli Infectioase "Sfanta Parascheva" au anuntat ca vor depune o plangere impotriva firmei de paza. Medicii au anuntat ca femeia avusese o cearta cu atacatorul si cu doua zile inainte de incident.

"O persoana care nu a putut fi identitificata nici de victima, nici de catre colegii de salon ai acesteia, a patruns in interiporul spitalului si cu un obiect intepator, probabil un cutit, a aplicat cateva lovituri relativ superficiale in zona gatului si a membrului superior unei paciente care era internata ca si insotitoare cu un copil cu observatie rujeola. Acest incident a aparut in continuarea unui alt incident, verbal mai mult, in urma cu doua-trei zile intre aceeasi pacienta si cel despre care noi stim ca ar fi concubinul sau fostul sot al femeii, dupa alte pareri. Agresorul nu a fost nici identificat si nici remarcat, conform declaratiilor date de catre cei doi paznici. Acest lucru ne indica un foarte mare semn de intrebare: cum a reusit sa patrunda si sa iasa din spital, fara sa fie remarcata, o persona la ora 04.30?”, a declarat dr. Mihnea Hurmuzache, director medical al Spitalului de Boli Infectioase „Sfanta Parascheva” din Iasi.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.