Un pompier care se indrepta spre serviciu a gasit un cadavru al unui barbat in varsta de 61 de ani din judetul Botosani, dupa ce un incendiu a izbucnit, cel mai probabil dupa ce acesta a adormit cu tigara aprinsa.

Barbatul care si-a pierdut viata era din comuna Trusesti si avea afectiuni locomotorii.

"Tragedia a fost descoperita de un pompier care se indrepta spre locul de munca. Plutonierul major Mihai Constantin Bordianu a simtit miros de fum si a inceput sa cerceteze casele din jur pentru a vedea de unde provine. Asa a descoperit ca fumul iesea dintr-un imobil, din fata bisericii",
se precizeaza intr-un comunicat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Botosani.

Barbatul a apelat numarul de urgenta 112 pentru a-si chema colegii. Impreuna cu plutonierul major Mihai Purusniuc, un alt coleg care se indrepta si el spre serviciu, au ajuns la propietarul locuintei, care se afla in pat si care prezenta arsuri la un picior.

S-a stabilit ca cel mai probabil incendiul a izbucnit dupa ce barbatul a adormit cu tigara aprinsa, noteaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.