RADET informeaza ca facturile la incalzire pe luna octombrie au scazut cu peste 27% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Pretul energiei termice livrate de RADET bucurestenilor nu va creste in aceasta iarna. Mai mult, acesta se va mentine la pretul de anul trecut," anunta Razvan Nitu, administratorul special al Regiei, potrivit dcnews.ro.

"Desi hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti din luna septembrie 2017 prevedea majorarea generala, cu peste 30% a tarifelor de transport si distributie a energiei termice in Capitala, pretul de facturare platit efectiv de catre consumatorii casnici a ramas neschimbat, sporirea urmand sa fie suportata de Primaria Capitalei

Precizam ca datorita scaderii TVA-ului de la 20% la 19% incepand cu 01.01.2017, tariful gigacaloriei (cu TVA) a scazut de la 164,40 lei la 163,03 lei", se arata in comunicatul de presa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.