Principalul suspect in cazul tanarului in varsta de 27 de ani care a fost gasit mort, cu capul zbdrobit si purtand doar lenjerie intima, intr-un parc, a fost gasit din intamplare in Timisoara, in timp ce incerca sa plece cu trenul spre Serbia.

Update 14:45- Suspectul si-a recunoscut fapta, mobilul crimei fiind "divergente in legatura cu conceptiile despre viata si religie", sustine procurorul Maria Cotrau, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor, citata de digi24.ro.

Suspectul este Sorin Ioan Rogia, fiul unui cunoscut medic chirurg din Oradea.

El a fost descoperit in Gara de Nord din Timisoara de catre autoritatile de la Transporturi Feroviare. In momentul in care i-au verificat actele in baza de date au observat ca barbatul era cautat pentru omor.

Suspctul a fost escortat la Oradea de catre politistii de la IPJ Bihor si luptatorii de la Serviciul de Actiuni Speciale, scrie hotnews.ro.

Pe numele sau a fost emis un mandat de arestere in lipsa si urmeaza sa fie dus in fata magistratilor din Bihor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.