O autospeciala a Inspectoratului de Politie Judetean Arges a fost implicata, duminica, intr-un accident rutier provocat de un barbat fara permis de conducere, care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor. In urma accidentului, doi politisti au fost raniti usor.

Potrivit datelor furnizate de reprezentantii Politiei Arges, accidentul a avut loc in comuna Vedea, unde un echipaj de la sectia de politie rurala Poiana Lacului a vrut sa opreasca in trafic un autoturism condus de un sofer depsre care politistii aveau informatii ca nu detine permis de conducere. Barbatul nu a oprit la semnalul politistilor, motiv pentru care acestia cu plecat cu autospeciala Politiei in urmarirea acestuia.

In momentul in care politistii au vrut sa depaseasca autoturismul condus de soferul fara permis, pentru a-i da din nou semnal sa traga pe dreapta, barbatul a tras de volan, iar masina sa a lovit autospeciala Poltiei, pe care a proiectat-o intr-un sant. Cei doi politisti aflati in masina au fost raniti usor, in urma accidentului.

Soferul a fugit si este cautat de catre politisti, iar reprezentantii Politiei Arges spun ca este doar o chestiune de timp pana cand va fi gasit, intrucat barbatul este identificat, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.