Preotul din satul Grindeni, judetul Dolj, a fost gasit sambata dimineata spanzurat in curtea casei. Barbatul a lasat un bilet de adio in care isi cere scuze pentru ce a facut, informeaza IPJ Dolj. 

“A fost gasit spanzurat in curtea locuintei. Sambata dimineata, a fost vazut de un cetatean atarnand intr-un nuc si a sunat la 112, a fost anuntata Politia, care a constatat decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Bechet si s-a deschis dosar penal in baza articolul 192 Cod penal - ucidere din culpa, sinucidere. Nu sunt suspiciuni”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Catalin Dochia, potrivit Stirileprotv.ro.

“Este o situatie mai mult decat regretabila si ne rugam pentru familia parintelui sa ii ajute Dumnezeu sa depaseasca momentul acesta greu din viata lor. Parintele avea un comportament normal, era un parinte bun si nu a dat semne ca ar avea nevoie de sprijin, avea duhovnic, se spovedea”, a fost reactia Mitropoliei Olteniei, prin purtatorul de cuvant Ionita Apostolache.

Ionita Apostolache a completat spunand ca la inmormantare nu se vor indeplini randuielile crestinesti, asa cum se face in cazul oamenilor care decid sa isi ia viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.