Regele Mihai a primit din nou Sfanta Impartasanie de la un inalt prelat, vineri seara.

Mitropolitul Iosif a mers vineri seara la resedinta regala din Aubonne, invitat de Custodele Coroanei, principesa Margareta, anunta Familia Regala, pe site-ul oficial.

Vizita prelatului a avut ca scop impartasirea Regelui, iar intalnirea a fost programata cu cateva zile inainte. Mitropolitul Iosif a stat alaturi de rege timp de cateva ore.

Seful Casei Regale, Andrew Popper, anunta miercuri seara ca starea de sanatate a Regelui Mihai este precara.

“Starea Majestatii Sale este foarte precara. In acest moment, medicii isi concentreaza eforturile pentru a-l mentine intr-o stare confortabila si fara dureri. Previziunile sunt imposibile in aceste cazuri. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire situatia s-a stabilizat. Majestatea Sa are si momente in care este constient, are momente in care este mai putin constient. Este o evolutie normala in aceasta situatie”, a declarat Seful Casei Regale Andrew Popper, miercuri seara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.