Fostul Principe Nicolae, in prezent Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a scris pe pagina sa oficiala de Facebook ca a fost obligat sa accepte retragerea titlului, dar a refuzat sa o semneze. 

"Declaratia mea din august 2015, referitoare la acceptul retragerii titlului, nu a fost scrisa de mine. Am fost obligat sa o accept, am refuzat sa o semnez si pana in acest moment e nesemnata", a scris fostul Principe Nicolae, intr-un comunicat oficial, postat pe pagina sa de Facebook.

Nicholas de Roumanie Medforth-Mills a scris si despre faptul ca nu a existat un acord in ceea ce priveste o eventuala plecare definitava din Romania. Fostul Principe isi aminteste ca ultima data cand "a avut acces" la bunicul sau a fost in 2015, la Aubonne.

"Numele meu e Nicholas de Roumanie Medforth-Mills si consider ca e o dovada de respect fata de propriul statut - acela de Casa Regala sa i te adresezi unei persoane intr-un comunicat oficial, folosindu-i corect numele intre, fara omisiuni malitioase", a conchis fostul Principe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.