Trei barbati au murit dupa ce au intrat intr-o cisterna de bere, pentru a o curata. Medicii le-au facut manevre de resuscitare, insa in final a fost declarat decesul celor trei, care s-au intoxicat cu vapori de alcool.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Caras- Severin, trei barbati au incercat sa curete o cisterna de bere, pe DN6, intre localitatile Domastea si Cornea.

Se pare ca soferul cisternei a fost un barbat de 40 de ani din Maramures, acesta fiind primul care a intrat in cisterna. Dupa o perioada lunga de asteptare, angajatii spalatoriei au sesizat ca barbatul nu mai iese din cisterna si unul dintre angajati, in varsta de 39 de ani, impreuna cu tatal sau de 63 de ani, ambii domiciliati in Verendin, ar fi intrat in cisterna pentru a verifica ce s-a intamplat cu soferul. Din pacate, nici acestia nu au mai iesit, scrie expressdebanat.ro.

"Pompierii de la punctul de lucru din Baile Herculane si Detasamentul Caransebes au intervenit pentru scoaterea a trei persoane dintr-o cisterna de transport bere. Cele trei persoane faceau lucrari de curatare a cisternei si se pare ca s-au intoxicat cu vapori de alcool", au transmis reprezentantii ISU Caras-Severin.

Imediat dupa ce au fost scosi din cisterna, medicii de la Ambulanta le-au facut celor trei manevre de resucitare, insa in final a fost declarat decesul lor.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.