Un elev al unui liceu din Alexandria, Teleorman, a fost agresat miercuri de tatal unui coleg, dupa un conflict intre cei doi baieti. Barbatul avea asupra sa un cutit, dar anchetatorii nu au putut stabili inca daca l-a folosit in timpul conflictului. 


Miercuri a avut loc un conflict intre doi elevi de 14 si 18 ani, la Liceul numarul 1 din Alexandria, anunta purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Teleorman, Teodora Dragole.

In urma conflictului, tatal baiatului de 14 ani a venit la scoala, insotit de un prieten, si l-a agresat pe elevul in varsta de 18 ani.

Ambii elevi au fost transportati la spital, cel de 18 ani fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral minor si plaga escoriata le bratul drept, iar cel de 14 ani cu un traumatism cranio-facial, informeaza Hotnews.ro.

Politia face cercetari in cazul comiterii infractiunilor de tulburare a linistii publice, loviri si alte violente, dar si pentru port si folosire de obiecte periculoase, dupa ce au gasit asupra tatalui un cutit. Pana acum, anchetatorii nu au reusit sa stabileasca daca barbatul a folosit cutitul in timpul conflictului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.