Un medic din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui a fost batut intr-un restaurant de ruda unei paciente care a murit in spital, dupa ce a tinut o cura cu bicarbonat, lamaie si apa. Politia a demarat o ancheta pentru loviri si alte violente, dupa ce medicul a reclamat incidentul. 

Medicul, specialist in Antestezie Terapie Intensiva, Anca Elena Melinte, a fost lovit de un tanar care se afla in zona.

Specialistul lua masa cand tanarul l-a atacat, lovindu-l cu dosul palmei peste fata. Dupa incident, atacatorul a parasit restaurantul, dar, la putin timp, o alta femeie a inceput sa jigneasca medicul si sa il acuze ca o ruda de-a sa a murit in spital din cauza medicilor de acolo.

”Din ceea ce ne-a relatat doamna doctor, tanarul care a agresat-o si cu femeia care i-a adresat injurii sunt rudele pacientei decedate in unitatea medicala la inceputul lunii octombrie, dupa ce a ajuns la spital in urma unei diete cu apa, bicarbonat si lamaie. Medicul agresat este unul dintre specialistii care a ingrijit-o pe femeie pe perioada spitalizarii. Acest caz ar trebui cercetat ca ultraj, ar trebui o pedeapsa foarte dura astfel incat sa nu se mai intample astfel de incidente. Exista o ancheta in aceasta speta, iar justitia se face in alta parte, nu o face fiecare care si cum vrea”
, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder, potrivit Libertatea.ro.

Dupa incident, medicul batut a depus plangere la Politie.

”In urma sesizarii facute, s-a intocmit dosar penal pentru loviri sau alte violente. Victima nu a atasat, deocamdata, la plangere niciun certificat medico-legal. Se fac cerectari pentru a se stabili cu exactitate cum s-a petrecut incidentul”, ne-a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Toporascu.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.