Un autoturism condus de o femeie a plonjat intr-un canal al lacului de acumulare de la Baiculesti, in judetul Arges. In momentul in care autoturismul a fost scos de catre echipajele de pompieri, femeia a fost gasita in masina, in stop cardio-respirator, iar la ora transmiterii acestei stiri paramedicii incearca sa o resusciteze.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges. Madalina Epure, echipajele de interventie ale ISU au fost anuntate, duminica seara, despre faptul ca o masina a derapat si a plonjat intr-un canal de legatura al lacului de acumulare Zigoneni, aflat in apropierea loclaitatii argesene Baiculesti.

Echipajele de interventie au solicitat administratiei lacului de acumulare scaderea nivelului apei din canal, pentru a putea verifica daca informatia data prin 112, este reala. Dupa ce nivelul apei din canal a fost scazut cu aproximativ 50 d ecentimetri, pompierii au putut scoate auotutrismul, scrie News.ro.

In interiorul acestuia a fost gasita soferita.

Este vorba despre o femeie in varsta de 42 de ani, aflata in stop cardio-respirator, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Arges, Madalin Zamfir.

La ora transmiterii acestei stiri paramedicii incearca sa o resusciteze de cateva zeci de minute, insa fara rezultat. Potrivit sursei citate, femeia se afla singura in aurtoturism in momentul in care acesta a cazut in apa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.