Gastroenterologul Razvan Constantinescu de la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, care este si membru ALDE, care i-a ignit pe protestatarii din Piata Victoriei este nevoit sa dea explicatii atat sefilor de la spitalul in care lucreaza, cat si Colegiului Medicilor.

"Sunt furios. Anunt de pe-acum ca blochez din prima secunda orice idiot care anunta pe Facebook ca merge sau ca a fost in Piata Victoriei! Cand vi s-au inchis spitalele, ati stat ca niste sobolani, ca nu v-a convocat Securitatea! Sa va faca Tudor Chirila endoscopie, clar?!", a scris doctorul pe Facebook.

In urma acestor afirmatii, medicul s-a ales cu plangeri nu numai la spitalul la care lucreaza, ci si la Colegiul Medicilor.

"Eu cred ca trebuie analizat comportamentul acestui om, din toate punctele de vedere. Consiliul Etic va lua si va analiza toate aceste postari. Este o chestie inedita si pentru mine. In 11 ani nu am avut asa ceva",
a declarat managerul Spitalului "Sfantul Spiridon".

"Exista un numar de sesizari pe care l-au facut diverse persoane. Va face o sesizare si Colegiul Medicilor din Iasi, care va fi trimisa la nivel national", a spus si presedintele Colegiului Medicilor din Iasi, potrivit digi24.ro.

Varujan Vosganian a avut o reactie in acest caz:

"Raspuns la intrebarile ce mi s-au pus in legatura cu declaratiile domnului doctor Razvan Constantinescu privind oportunitatile endoscopice ale protestatarilor din Piata Victoriei

Raspunsul la prima intrebare este: Da!
Razvan Constantinescu este vicepresedinte ALDE Iasi.

Raspunsul la a doua intrebare este: Nu!
Razvan Constantinescu n-a spus cuvintele care se pun pe seama lui. Doctorul Constantinescu si-a exprimat, in stilul vioi care-l caracterizeaza, nedumerirea (ca sa nu zic indignarea) ca tinerii frumosi si liberi nu au gasit de cuviinta sa protesteze de atatea ori cand se petreceau lucruri dramatice, cum ar fi retezarea salariilor medicilor sau inchiderea spitalelor, dar gasesc mult mai important sa iasa in strada pentru a-i apara pe unii procurori. Scopul postarii doctorului Constantinescu a fost legat de aceasta stranie apetenta a unui spirit care se declara civic de a ignora toate celelalte probleme dureroase din viata romanilor, concentrandu-si toate energiile protestatare spre adularea Procuraturii.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Raspuns la a treia intrebare: Nu stiu!
Nu stiu sa existe vreun caz in care doctorul Constantinescu a trantit usa in nas vreunui pacient. Stiu insa multi pacienti care si-au exprimat recunostinta pentru modul in care doctorul Constantinescu i-a ingrijit.
Iar daca, pe viitor, aflati de un astfel de pacient caruia doctoul Constantinescu i-a refuzat ingrijirea, va rog sa ma anuntati. Pana atunci, sa respectam oamenii pentru ceea ce fac, cand merita, si sa nu-i hulim pentru ceea ce-si inchipuie unii si altii despre ei, din prostie sau ticalosie. Sa nu mai credem fara sa cercetam...", a scris el pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.