Nicolae Medforth-Mills, principele exclus din linia de succesiune la Coroana Romaniei in urma cu doi ani, a vorbit despre scandalul izbucnit in momentul in care a fost sa isi vada bunicul, pe Regele Mihai, la resedinta din Elvetia.

Principele Nicolae a dezvaluit ca a fost a saptea oara cand a incercat sa isi vada bunicul, dar nu a fost lasat. Mai mult, el sustine ca nu a primit o explicatie si ca nu crede ca Regele Mihai este cel care a decis acest lucru.

A fost a saptea oara cand am venit si am incercat, in ultimii doi ani. Nu am avut ce sa fac, in afara de a incerca. Am incercat cu scrisori, am incercat la telefon, am incercat fata in fata. Am venit aici si am stat patru ore, la un moment dat. Am vrut sa il vad pe bunicul meu. Am intrebat, dar totul a fost un raspuns negativ”, a declarat Principele Nicolae, intr-o interventie la Antena 3, potrivit Digi24.

Nepotul Regelui Mihai spune ca a fost surprins de excluderea sa din linia de succesiune la Coroana Romaniei, mai ales ca nu a primit o explicatie. In plus, spune el, a avut o relatie buna cu Principesa Margareta si cu unchiul sau.

Nicolae a confirmat ca, in ultimul an, a existat o racire intre relatiile dintre el si familia sa. Dar, afirma el, aceasta nu este o justificare pentru faptul ca nu este lasat sa isi vada bunicul, poate pentru ultima data.

Mama mea, in ultimul an poate, a fost mult mai rece cu mine. Eu cred ca ce am declarat ieri, ca nu am putut sa il vad pe bunicul meu, a fost foarte drept pentru mine, pentru popor, pentru ca nu e normal sa zici fara explicatie ca nu ai voie sa il vezi pe bunicul tau. Daca asta e gresit, imi pare rau. Daca a fost vreo explicatie pe care sa fi putut sa o inteleg direct de la bunicul meu din gura lui sau chiar o discutie matura intre mine si matusa mea Margareta, as intelege mai bine. Si probabil unde sunt acum cu situatia asta nu s-ar fi intamplat. Doua minute cu bunicul meu, atat. Nici asta. Niciun raspuns de la nimeni”, a mai adaugat Nicolae.

Citeste si:
Concursul de Eleganta Sinaia 2019: marele premiu a fost castigat de...
Concursul de Eleganta Sinaia...

Puteti vedea interviul integral cu principele Nicolae pe Antena3.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.