Manifestatia din Piata Victoriei a fost reluata, miercuri seara, cand cateva sute de persoane protesteaza fata de noile masuri fiscale adoptate de Cabinetul Tudose. La ora 21.00, mai multe persoane au aruncat suluri de hartie igienica spre sediul Guvernului.

Manifestantii scandeaza "PSD, ciuma rosie", "Hotii, Hotii" si "Anticipate".

Oamenii au adus cateva zeci de role de hartie igienica, pentru a le "trimite cadou" premierului Mihai Tudose.

"Vino cu 2-3 suluri de hartie igienica, pe care le aruncam spre guvern. Asta merita. (ne sincronizam si aruncam sulurile la ora 21.00)", era indemnul de pe pagina de Facebook a evenimentului.


Jandarmii au incercat sa ii convinga pe manifestanti sa inlature din piata baxurile cu hartie igienica, depozitate pe jos, insa fara succes. La ora 21.00, mai multi protestatari au aruncat cu hartie igienica spre sediul Guvernului.

Cateva sute de persoane au protestat in Piata Victoriei si dupa-amiaza, in timpul sedintei de Guvern in care a fost adoptata Ordonanta de Urgenta privind Codul Fiscal. La finalul sedintei de Guvern, adica in jurul orei 16.00, in Piata Victoriei se mai aflau cateva zeci de persoane, manifestantii incepand sa se stranga din nou dupa ora 19.00.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.