Directorii Metrorex sustin ca nu au fost informati ca au fost demisi de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, afland vestea din presa.

"Nu stiu nimic, nu am fost anuntat. Tot ce stiu este ceea ce a aparut in presa, ca si dumnevoastra. Asteptam sa fim contactati de domnul ministru", a spus Liviu Daniel Dinu, directorul de exploatare al Metrorex.

"Nu vreau sa intru intr-o polemica cu domnul ministru. Dumnealui fixeaza niste termene, unele sunt foarte stranse, noi incercam. Multe probleme au fost rezolvate. Pana acum nu am fost informat ca am fost demis", a delcrat la randul sau si directorul general Marin Aldea, citat de digi24.ro.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a declarat, vineri dimineata, ca la Metrorex exista foarte multe lucruri in neregula, precum indisciplina si rutina, el precizand ca a fost formata o comisie de ancheta care verifica daca lucrarile de intretinere, pentru care exista bani, sunt facute in realitate, iar daca va fi cazul vor fi sesizate si organele de urmarire penala. El a mai spus ca o prima masura luata este demiterea directorului general Marin Aldea si a directorului de exploatare Liviu Dinu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.