In ceea ce priveste compania Tarom, noile prognoze au indicat pierderi de cinci ori mai mari in comparatie cu estimarile initiale. Reactia fostului premier Victor Ponta nu a intarziat sa apara la auzul acestor vesti.

"Tarom este un caz foarte simplu de explicat si semnificativ pentru tot ce se intampla in 2017 in Romania! Si, din pacate, tot ce va descriu mai jos ca se intampla la Tarom se intampla in toate companiile si domeniile din tara noastra.

Ca si intreaga tara Tarom a incaput pe mana "Cartelului de la Teldrum" - Dragnea (Teleorman), Stanescu (Olt) si Cuc (Giurgiu)! Dupa doar un 1 an de zile, Compania este "capusata" profesionist, are pierderi de 5 ori mai mari decat anul trecut, este in haos managerial si trimisa rapid in faliment - seamana cu tot ce se intampla in Romania, nu?

Sa o luam metodic:

1. In campania electorala din 2016 Dragnea a venit si a promis in faimosul "Program de Guvernare" pentru Tarom niste investitii fabuloase:

Evident ca Dragnea a mintit / in loc de 30 de aeronave s-au cumparat 2 / in loc de 34 milioane dolari cat trebuia sa plateasca “Pegasus Airlines” din Turcia pentru cele 2 avioane noi am platit 51. Si in loc de zboruri spre America si Asia (cum au promis Dragnea si Cuc) Tarom a pierdut cursele spre Italia si Spania (unde locuiesc peste 3 milioane de romani)!

2. Dragnea minte oamenii cu lozinci despre "mandria nationala" / dupa ce ii manipuleaza pe “fraieri” cu Propaganda si jurnalistii prieteni (“motani jigariti” cum le spune Liviu in particular celor pe care ii plateste sa il laude) “Cartelul Dragnea - Stanescu - Cuc” numeste la conducerea Tarom un fost sef de la Compania Lignitului Oltenia, iar in Consiliul de Administratie ziaristi si consilieri personali / dezastrul se adanceste:

3. Cand vine Tudose in functia de Premier reuseste sa ii schimbe pe Directorul General al Tarom si pe Ministrul Cuc (dupa o lupta grea cu sustinatorul lor “Daddy” Dragnea) - dar in final cedeaza si prin noul ministru Stroe Taromul se intoarce sub controlul “Cartelului” - “profitabila” nu pentru Statul Roman, ci pentru oamenii lui “Daddy”.

Citeste si:
Alți 86 de cetățeni români eliberați duminică din Fâșia Gaza au...
Alți 86 de cetățeni români...

4. Incepand cu 2012 Tarom si-a redus in fiecare an pierderile ajungand in 2016 la sub 10 milioane de euro / dupa care in 2017 totul se distruge intr-un ritm fara precedent! Desi multi am atras atentia ca “Tarom nu este Teldrum” lucrurile merg din rau in mai rau!

5. Tarom are piloti si personal de bord de o calitate profesionala si umana mult mai buna decat celelalte companii care opereaza in Romania si 2017 este anul cu cea mai mare crestere a numarului de pasageri din Romania / cu toate astea la Tarom se recunosc pierderi in acest an de 200 milioane RON - oare ce va fi in 2018?

Eu imi fac datoria sa atrag atentia si sa propun solutii / Iohannis tace (ca asa este “blatul” cu Dragnea) - PNL se smiorcaie - presa se lupta cu “Sistemul” pe care insa Dragnea si Toader il tin in continuare neatins / si asa o sa ramanem fara TAROM!!! Asta nu mai e “ghinion”, ci direct ticalosie", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste si:
Ți-ai scăpat telefonul în apă? 3 metode simple pentru al salva
Ți-ai scăpat telefonul în...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.