Un barbat in varsta de 49 de ani din Galati a ajuns, marti, in stare grava la Spitalul Municipal din Tecuci, dupa ce a fost atacat si muscat de caini. 

Barbatul era paznic la o societate comerciala din Tecuci.

Un elicopter SMURD l-a preluat de la Spitalul Municipal din Tecuci si l-a transportat la Spitalul de Urgenta din Galati.

"A fost adus la Spitalul din Tecuci un pacient, de 49 ani, din localitatea Cosmesti, cu plagi multiple, dupa ce a fost muscat de niste caini la periferia municipiului. Victima prezinta plagi multiple pe toata suprafata corpului si era in soc hemoragic, traumatic si psihic cand a ajuns la noi. A fost preluat cu un elicopter SMURD pentru a fi transferat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati", a declarat managerul Spitalului Tecuci, Claudiu Zara, potrivit Digi24.ro.

Politia s-a sesizat in acest caz si a deschis o ancheta.

Gabriela Costin, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Galati a declarat ca "este vorba despre un barbat care lucreaza ca paznic la o societate comerciala de la marginea orasului Tecuci, punctul de lucru fiind inchis. El intrase la munca la ora 8.00 si din primele cercetari reiese ca a fost muscat de patru caini ciobanesti, fiind gasit de un coleg in jurul orei 10.00. Se cunoaste cine este proprietarul cainilor; acesta detine un teren in vecinatate".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.