WhatsApp a inceput sa implementeze o noua functie care permite stergerea completa a mesajelor trimise. Utilizatorii pot retrage un mesaj pe care l-au expediat din greseala. 

Aplicatia WhatsApp permite acum stergerea completa a mesajelor dintr-o conversatie. Daca destinatarul nu apuca sa citeasca mesajul, el poate fi sters.

Functia poate fi accesata atat in conversatiile private, cat si in cele de grup. Mesajul sters va fi inlocuit cu textul "This message was deleted" (Acest mesaj a fost sters), astfel incat destinatarul va putea vedea ca ai scris un mesaj, pe care l-ai sters.

Pentru a beneficia de aceasta optiune, utilizatorul aplicatiei nu trebuie decat sa apese lung pe mesaje si sa selecteze functia Delete.

Functia este valabila doar pentru cei care au instalat noua versiune a aplicatiei, potrivit Stirileprotv.ro.

Stergerea mesajului poate fi facuta la ce mult 7 minute dupa ce a fost expediat. Functia este in curs de implementare, astfel ca va dura aproximativ doua saptamani pana procesul va fi complet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.