Weekendul acesta este plin de evenimente in Bucuresti, mai ales ca se apropie sarbatoarea americanilor, Halloween, pe care am inceput sa o preluam, sub diverse forme. Copii sau adulti, toti vor gasi ceva de facut in acest sfarsit de saptamana, in Capitala. 

DevHacks 2017 - 27-28 octombrie 2017 - Nod makerspace - Evenimentul este alcatuit dintr-un hackathon de 24 de ore si include 8 categorii. La start se vor prezenta 65 de echipe, care se vor intalni cu 35 de mentori si isi vor uni fortele pentru a dezvolta aplicatii inovative si solutii inteligente pentru realitatea locala.

SoNoRo - 27 octombrie - 12 noiembrie 2017 - Bucuresti - Festivalul International de Muzica de Camera ii asteapta pe toti cei fascinati de acest fenomen. Programul pregatit de organizatori este unu complex si divers, plin de noutati muzicale si surprize de tot felul. Concertele isi propun sa stimuleze curiozitatea publicului.

Concert Nicolas Simion Band - JAZZ US! 56 - 28 octombrie 2017 - BET bar umanist - Saxofonul, unul dintre cele mai frumoase instrumente, va asteapta intr-o atmosfera placuta, unde veti asculta muzica de calitate.

Crima din strada Lourcine - 28 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Un spectacol despre incercarea inutila a personajelor prinse intr-un carusel al ororilor inchipuite de propria imaginatie.

Tango, monsieur? - 28 octombrie 2017 - Teatrul Nottara - Patru femei sunt convocate la intalnirea cu barbatul iubit, Marco Anselmi. Ceea ce ar fi trebuit sa fie o revedere romantica, se transforma intr-o farsa cu accente dramatice. Doua sotii, o logodnica si o iubita descopera adevarul despre cel pe care il credeau fidel, fara sa aiba habar una de cealalta.

Fluturii sunt liberi - 28 octombrie 2017 - Teatrul Excelsior - Piesa vorbeste despre felul in care iubirea transcende orice impediment fizic. O poveste despre ambitie, vise si dezamagiri, despre doi tineri care se gasesc, apoi se pierd.

Grooming - 28 octombrie 2017 - Teatrul de Arta - Spectacolul vorbeste despre ceea ce nu se vede; despre identitati ascunse si revelate, despre cautarea de sine si pierderea intr-o identitate construita, despre fuga de realitate si folosirea semenilor pentru satisfacerea celor mai abjecte porniri.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Magic National - 28 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Veti descoperi o Edith Piaf cantata magnific de Anca Sigartau. Tania Popa va aparea in fragmente pasionale din marele repertoriu rusesc, iar aerul Bucurestiului interbelic va rasuna in romantele spuse misterios de Aylin Cadir.

Bucharest ShortCut Cinefest - October Short Film Marathon - 29 octombrie 2017 - Unteatru - Luna octombrie prezinta cele mai bune 10 povesti, filme scurte care surprind si care te cuprind intr-o aventura fascinanta, plina de abordari curajoase, emotionante si imprevizibile.

Totul e relativ - 29 octombrie 2017 - Teatrul Nottara - Greg si Ginny, doi tineri care se iubesc si sunt gata sa se casatoreasca se afla in impas din cauza faptului ca Ginny ascunde cateva detalii din viata ei, care ar putea schimba radical situatia.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

Zeul macelului - 29 octombrie 2017 - Godot Cafe Teatru - Doua cupluri aparent civilizate sunt nevoite sa se intalneasca pentru a purta o discutie despre un accident nefericit si destul de grav: o incaierare pe terenul de joaca intre fiii lor.

Interzis sub 18 ani - 29 octombrie 2017 - Teatrul Excelsior - La 18 ani esti mare si ai voie sa faci ce vrei. Simti ca explodezi in zeci de bucatele de libertate, care scapa toate de sub control. Spargi zidul interdictiilor si dau de toti peretii cu tabuuri care ti-au marcat dorintele si incatusat asteptarile.

Filme in sufragerie - 29 octombrie 2017 - BEAT bar - La 100 de ani de la nasterea lui Jean-Pierre Melville puteti urmari doua documentare despre viata, influentele pe care le-a avut. Proiectul este realizat in parteneriat cu Institutul Francez.

Atelier de Halloween. Dovleci modelati - 27 octombrie 2017 - Art & Hobby Studio - Atelierul are ca principal obiectiv sa ii ajute pe copii sa comunice si sa lucreze in echipa, sa se sfatuiasca pentru a realiza cel mai original dovleac din pasta modelatoare.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii octombrie în mai multe...
ANM: Prognoza meteo până la...

Expo Drink & Wine - 25-29 octombrie 2017 - Romexpo - Targul de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice ii asteapta pe vizitatori cu sortimente diverse, bauturi spirtoase, bere, dar si echipamente si tehnologii pentru prelucrare sau ambalaje pentru bauturi.

Halloween ComicFest - 28 octombrie 2017 - Red Goblin - Magazinul ofera benzi desenate gratuite, special create pentru aceasta sarbatoare americana care a inceput sa castige din ce in ce mai mult teren si in tara noastra.

Hyperfest - 27-31 octombrie 2017 - Cinema Europa - Timp de cinci zile, puteti viziona peste 100 de scurtmetraje romanesti si internationale din 25 de tari. Editia din acest an promite sa impresioneze.

Garderoba Infinita: Targ de shopping la pretul potrivit! - 28 octombrie 2017 - Cafe Verona - Primul targ de Shopping la pretul potrivit: haine si accesorii de zi pe care le poti cumpara sau inchiria. Evenimentul se adreseaza femeilor inventive, care isi doresc sa poarte in fiecare zi altceva.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.