Un padurar de 45 de ani din judetul Bacau a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost atacat de o ursoaica pe care o eliberase din lat impreuna cu alti colegi.

Barbatul, impreuna cu un alti angajati al Directiei Silvice, au mers sa elibereze doua ursoaice prinse in capcana. Acestia au tranchilizat animalele, apoi le-au eliberat si le-au administrat un ser special menit sa le ajute sa se trezeasca. Padurarul de 45 de ani a ramas sa supravegheze cele doua ursoaice, dar a stat prea aproape de ele, iar una dintre ele l-a atacat dupa ce a trecut efectul tranchilizantului.

”Padurarul a fost muscat si zgariat de ursoaica pe fata, maini si picioare. Colegul nostru a fost in pericol, mai ales ca putea ramane fara un ochi, fiindu-i rupta o pleoapa. Mai mult decat atat, a fost muscat de unul dintre picioare la doar un centimetru de artera femurala”, a declarat purtatorul de cuvant al Directiei Silvice Bacau, Adrian Titianu, potrivit libertatea.ro.

Barbatul de 45 de ani a fost transportat, mai intai, la Spitalul Municipal Onesti, de unde, dupa stabilizare, a fost luata decizia transferarii la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Pacientul este internat la Sectia de Chirugie Plastica, fiind, in prezent, in afara pericolului. Pe langa plagile muscate si zgariate, barbatul are inclusiv fracturi la membre”, a explicat purtatorul de cuvant al SJU Bacau, Mirela Romanet, pentru sursa citata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.