Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis au trimis in judecata o tanara in varsta de 17 ani, care si-ar fi impins iubitul din tren, dupa ce s-au certat.

Lavinia Boti a fost trimisa in judecata pentru tentativa de omor.

"Inculpata Boti Lavinia, minora, calatorea impreuna cu persoana vatamata B.R. cu un tren tip automotor pe ruta Timisoara-Giulvaz, pe fondul unui conflict spontan intervenit intre inculpata si persoana vatamata, conflict desfasurat in apropierea usii unui vagon ce era deschisa, inculpata a impins persoana vatamata prin respectiva usa deschisa, in timp ce trenul se afla in miscare, iar in urma acestei actiuni violente a inculpatei persoana vatamata a cazut din vagon pe terasamentul de langa liniile de cale ferata suferind leziuni ce au necesitat un numar de 30 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare, actiunea inculpatei fiind de natura sa creeze o stare de pericol pentru viata persoanei vatamate", se arata intr-un comunicat.

Dosarul a fost trimis spre solutionare Tribunalului Timis, scrie digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.