Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reactionat in cazul femeii care sufera de scleroza multipla si a ramas fara pensie de invaliditate dupa ce a scris o carte. 

Liviu Dragnea a reactionat dupa ce Codin Maticiuc a scris despre cazul acestei femei pe pagina sa de Facebook, adresandu-i presedintelui PSD mai multe solicitari.

"Domnule Dragnea,

Va scriu aceste rânduri aici caci nu stiu unde sa vi le adresez in alta parte.
Am citit vineri pe Facebookul unei tipe pe care o urmăresc (Corina Bacanu) despre urmatorul caz: o fata care este bolnava de scleroza multipla primește de la statul roman pensie de handicap. Enorma suma de 39 de lei lunar. Buuuun. Ma rog, “bun”, asa e la noi. Aceasta fata a scris si o carte (stiu, o tâmpită, in fine). De la vânzarea acestei carti ea a avut un profit curat de 260 de lei dupa ce i-a declarat si au fost impozitati (stiu, stiu, alta greșeala). Legea spune ca nu ai dreptul sa înregistrezi venituri daca încasezi fabuloasa pensie asa ca fetei respective i-a fost anulată pe următorii trei ani.
Ma gandesc ca ati putea propune modificarea acestei legi idioate. Ma gandesc ca ati putea schimba ceva atat de nedrept si stupid. Stiu ca nu e mare lucru. Țara arde si eu va propun un cacat. Dar sa va spun de ce m-am gândit la Dvs: Nu cred in raul absolut. Nu cred pentru ca eu sunt. Cel putin asa sunt prezentat in presa si peste tot. Nu cred ca sunteti nici Dvs, raul politic absolut. Comentatorii acestei postari asa va făceau sa păreți, va spun drept. Si pe Dvs si pe colegii Dvs de partid. Si cu cat este cineva prezentat mai negativ cu atat am eu o speranta perversa ca oamenii se înșală. Ma gandesc ca nici nu știți de aceasta lege mega-smart si mai ales ca nu este propusă de PSD. Gresesc? Vreau sa cred ca nu. Dar stiu sigur ca puteti face ceva imediat. Dvs si nu eu",
a scris Maticiuc, pe Facebook.

La scurt timp dupa respectiva postare, Liviu Dragnea a raspuns acestei solicitari. LIderul PSD recunoaste ca legea este imperfecta si sustine ca va face astfel incat ea sa fie schimbata.

"Legea e imperfecta, nu cuprinde toate situatiile posibile. Asa sunt legile, limitate, asta e natura lor. Legea asta trebuie modificata. Ideea ce sta in spatele legilor este sa ajute cetatenii, nu sa le provoace neplaceri. Asa ca vom modifica aceasta lege proasta”
, a scris Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.