Circulatia va fi restrictionata pe 24 octombrie, in intervalul 12:00 - 13:00, pe parcursul desfasurarii procesiunilor religioase de Sf. Dimitrie cel Nou, pe traseele vizate de credinciosi. 

Potrivit Brigazii Rutiere, doua procesiuni religioase se vor desfasura simultan pe traseele platoul Catedralei Patriarhale - str. Patriarhiei - str. 11 iunie - bd. Regina Maria - aleea Dealul Mitropoliei si Biserica Sf. Spiridon cel Nou - Calea Serban Voda - str. Bibescu Voda - aleea Dealul Mitropoliei.

Jonctiunea celor doua coloane de credinciosi se va face la Crucea Brancoveneasca de la baza Dealului Patriarhiei. Aici va avea loc o slujba, iar deplasarea va continua pana la Altarul de Vara.

In data de 24 octombrie, intre orele 12:00 - 13:00, traficul rutier va fi inchis pe traseele mentionate, dar si pe strazile care acced in acestea.

Activitati de pelerinaj vor avea loc si in perioada 25 - 28 octombrie, insa ele nu vor afecta traficul rutier si pietonal.

Incepand cu data de 23 octombrie 2017, stationarea autovehiculelor pe Dealul Mitropoliei si pe platoul de la baza aleii Dealului Mitropoliei va fi interzisa complet. Tot de luni, incepand cu ora 20:00, va fi interzisa stationarea autovehiculelor si pe bd. Regina Maria si pe str. 11 Iunie, in zona parcului Carol - fantana Zodiac.

In aceeasi zi, de la ora 22:00, autovehiculele nu mai pot stationa pe bd. Dimitrie Cantemir.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu prudenta, sa acorde prioritate pietonilor aflati in traversare prin locurile special amenajate trecerii si sa respecte semnalele politistilor rutieri", precizeaza Brigada Rutiera, potrivit Agerpres.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.