Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a anuntat ca, in cel mult doua saptamani va initia un proiect de lege al manualului scolar. Acesta a punctat ca "nimeni nu isi doreste sa continuam in ceea ce inseamna inceputul anului scolar fara manuale scolare pentru foarte multi elevi, si in acelasi timp cu manuale depasite"
"Vom lansa competitia de manuale scolare, intre autori de manuale scolare sub egida Editurii Didactice si Pedagogice pentru elevii din clasa I, a II-a, a VI-a si pentru toate manualele din clasele III, IV, V care nu au fost niciodata licitate. Ne dorim ca acest lucru sa se intample in urmatoarele sase luni de zile. Sa avem efectiv sub forma electronica toate manualele scolare pentru clasele I-VI, in asa fel incat, in perioada aprilie-mai, anul viitor, sa se poata face si o formare a colegilor nostri, iar de la 1 septembrie 2018 sa se intre, pentru prima oara dupa 27 de ani, cu toate manualele, la toti elevii din clasele I-VI – pentru ca acolo am rescris programele scolare”, a anuntat Liviu Pop, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.