Un adolescent de 15 ani si-a pierdut viata si alti trei tineri in varsta de 15, 17 si 20 de ani au fost raniti, dupa ce masina in care se aflau a a lovit o buturuga de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc in apropierea localitatii galatene Vanatori, cand soferul in varsta de 20 de ani a pierdut controlul volanului.

"Din primele cercetari, se pare ca soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum, asfaltul fiind umed, a derapat, a iesit in afara drumului si a lovit o buturuga. In urma impactului, a rezultat decesul pasagerului din dreapta soferului, un adolescent in varsta de 15 ani si ranirea soferului si a doua tinere de 15 si 17 ani aflate pe bancheta din spate", a precizat Crina Dragu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Galati.

Cei trei tineri sunt in stare grava si au fost transportati la spital de urgenta, noteaza stirileprotv.ro, care citeaza News.ro.

Un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa a fost deschis de catre autoritati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.