Un tanar in varsta de 24 de ani care si-a ucis mama si bunica in anul 2011, a evadat pentru a doua oara de la Psihiatrie. El este cautata de autoritati, care anunta ca poate deveni violent avand in vedere ca nu ii este administrat tratamentul.

Update 15:39- Barbatul a fost gasit pe raza localitatii.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) anunta ca Silviu-Catalin Tecuta are o inaltime de 1,70 metri, astenic, par saten, tuns scurt, ochi caprui, ten masliniu, poarta barba, la data plecarii, fiind imbracat cu pantaloni negri si o maleta neagra.

In lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la numarul de urgenta 112, precizeaza autoritatile.

In anul 2012, acesta a mai evadat de la Spitalul Socola, potrivit stirileprotv.ro.

La varsta de 17 ani, in 2011, el si-a ucis mama si bunica prin sugrumare si injunghiere. Expertiza psihiatrica de la acel moment a relevat ca nu avea discernamant in momentul savarsirii faptelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.