Acest weekend ii surprinde pe bucuresteni cu Festivalul National de Teatru, ocazie cu care pot urmari piese din cele mai diverse, care sa le ofere seri linistite si placute. De asemenea, nu vor lipsi nici petrecerile si muzica buna, asa ca, daca sunteti in Capitala in acest sfarsit de saptamana, bucurati-va de toate evenimentele. 

Festivalul National de Teatru - 20-30 octombrie 2017 - Puteti consulta programul celor 11 zile de festival aici si puteti achizitiona bilete aici.

Sezatoare la Palat - 20-29 octombrie 2017 - Palatul Mogosoaia - Traditiile autentice sunt redescoperite la Palatul Mogosoaia. Decorul special ii asteapta pe invitati cu concerte de dans si muzica folclorica sustinute de artisti populari, spectacole de dansuri populare si tarafuri traditionale, care vor aduce bucuria cantecului si traditiilor romanesti din toate zonele tarii.

Rites of the Black Mass II - 19-21 octombrie 2017 - Quantic - Cea de-a doua editie a festivalului aduce lucruri spectaculoase, dedicate iubitorilor de rock metal.

Aventuri in Bubbleland - 21 octombrie 2017 - Palatul National al Copiilor - Finalista show-ului Romanii au talent vine cu un spectacol inedit, o incursiune magica in dimensiunea baloanelor de sapun. Spectacolul imbina efectele de magie cu sculptura in baloane.

The Sunset Limited - 21 octombrie 2017 - Unteatru - O intalnire autentica, plina de bucurie, care spune o poveste despre fragilitate si indrazneala, despre cele mai intunecate ganduri, dar si despre cele mai gingase incercari. Este despre iubire sau despre absenta ei.

Efecte colaterale - 21 octombrie 2017 - Teatrul Nottara - Piesa este redactata ca un text contemporan, ce imbine mai multe drame de familie si analizeaza cu mult umor fiecare nuanta. Povestile se intersecteaza intr-un oras aglomerat, iar efectele colaterale ale intalnirii dintre oameni se amplifica treptat.

Si veni barbatul la femeie - 21 octombrie 2017 - Teatrul de Arta Bucuresti - Descrie povestea lui Victor si a DInei, trecuti de patruzeci de an, divortati si cu cate un copil din fosta casnicie. Cei doi se intalnesc si incep sa se apropie. Comedia ofera o viziune amuzanta asupra a doi oameni care vor sa ia totul de la capat.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

ActOrchestra - 21 octombrie 2017 - Sala Mica Tnb - Cu umor, cele trei personaje pornesc pe drumul suprematiei pe scena. Concertul este transformat intr-un spectacol de teatru, care surprinde luptele crancene din culise.

Doua loturi - 21-22 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - In regia lui Alexandru Dabija, Patru Gavril, Marius Manole, Ana Ciontea, Corina Moise si altii, pun in scena piesa Doua loturi, dupa I.L.Caragiale.

Terorism - 21 octombrie 2017 - Teatrul National "I.L.Caragiale" - Piesa aduce in scena un tip de teatru aflat in contact direct cu realitatea. Ideea montarii lui a venit dupa atentatul de la Paris, impotriva publicatiei "Charlie Hebdo".

Charlie si Charlotte - 22 octombrie 2017 - Teatrul Coquette - Povestea descrie farmecul magiei si puterea inteligentei. Circul Mascherinni soseste in oras cu cele mai amuzante numere. Micutul clown este un personaj de baza in lumea circului, cu atat mai mult cu cat este un clown magic.

Citeste si:
Prognoza meteo pentru sfârșitul lunii octombrie în mai multe...
ANM: Prognoza meteo până la...

MacBeth - 20 octombrie 2017 - Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu - O piesa uriasa, o tragedie remarcabila, care infatiseaza vrajitoarele si puterea lor. Odata cu aparitia calculatoarelor, oamenii au crezut ca vor deveni mai intelepti, dar au constatat ca lucrurile stau tocmai invers.

Vassa Jeleznova - 22 octombrie 2017 - Teatrul Elisabeta - Bazata pe textul romanului "Mama" de Maxim Gorki, spectacolul aduce in fata privitorilor mai multe inovatii teatrale, intr-o interpretare exceptionala.

Visatorul - 22 octombrie 2017 - Teatrul Evreiesc de Stat - Piesa cuprinde un joc de iluzii si deceptii. Micul visator ne antreneaza in acest joc prin aventura, iar dorintele noastre secrete de succes si fericire se proiecteaza pe scena.

Nora - 22 octombrie 2017 - Unteatru - Jocul supravietuirii si jocul despartirii, deciziile si masurile luate de personaje care ascund faptele trecutului, capata semnificatii noi, care te vor tine cu sufletul la gura.

Citeste si:
Art Safari a deschis Muzeul secret din inima Bucureștiului
Art Safari a deschis Muzeul...

Treapta a noua - 22 octombrie 2017 - Teatrul Arte dell'Anima - Teatrul ofera sansa de a reinnoda legatura dintre o mama si fiica pe care aceasta a parasit-o in urma cu sase ani.

O noapte pe dos - 22 octombrie 2017 - Teatrul de Arta - O prostituata se intalneste cu clientul ei pentru o noapte pasionala. La sfarsitul noptii, totul ia o intorsatura neasteptata. O poveste intima strapunge suprafata violenta si sordida a schimbului.

Divort in ziua nuntii - 22 octombrie 2017 - Teatrul Rosu - In premiera nationala, e timpul sa raspundem prezent la cea mai importanta zi din viata a doi tineri, care s-au hotarat sa isi uneasca destinele, doar ca, in mod neasteptat, ies la iveala secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transforma in divort.

Iluzii - 22 octombrie 2017 - Godot Cafe Teatru - Piesa vorbeste despre intrebarea eterna "Ce e dragostea?" la care oamenii incerca sa gaseasca raspuns toata viata. Povestea incearca sa elucideze marele mister al dragostei.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Wizard Magic Show - 21 octombrie 2017 - Teatrul de Magie - Spectacolul este interactiv si educativ si imbina elemente de poveste cu personaje magice. Copiii vor avea ocazia de a intra in aceasta atmosfera si de a se alatura povestii.

Robomag - 22 octombrie 2017 - Teatrul de Magie - Spectacolul este gandit pentru a satisface dorintele intregii familii si pentru a combina magia cu tehnologia de ultima ora. Show-ul cuprinde numere de magie pe iPad, un show cu lasere, animatii multimedia si 3D si multe alte surprize pentru copii.

Sing it! - 22 octombrie 2017 - Sala Noua - Povestea pune in scena doi improvizatori, care, prin magie, incep sa cante si ofera o demonstratie de implicare si talent.

The Power of Storytelling - 16-22 octombrie 2017 - Radisson Blu Hotel - Festivalul exploreaza puterea povestilor de a crea legaturi si de a vindeca.

LollyBoom 2017 - 20-22 octombrie 2017 - Cel mai mare festival al familiei te intampina cu ateliere creative pentru copii si adulti, spectacole, diverse activitati si multe surprize.

Festival in Cuib - 1-31 octombrie 2017 - Festivalul este organizat de Cuibul Artistilor, un teatru independent care isi propune sa ofera spectatorilor o experienta unica si irepetabila, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxata. Interactiunea cu publicul se face in mod spontan si natural.

Les Films de Cannes a Bucarest 2017 - 13-22 octombrie 2017 - Festivalul prezinta cele mai importante filme romanesti care se pregatest pentru festivalurile internationale de anul viitor.

TES Fest - 15-22 octombrie 2017 - Festivalul international de teatru Idis va prezenta trupe profesioniste de limba idis din intreaga lume. Formatii si interpreti de muzica klezmer de renume mondial vor aduce aceasta cultura in atentia publicului.

Vizita - Spatiile istorice ale Palatului Regal - 21-22 octombrie 2017 - Muzeul National de Arta - Tururile ghidate vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a vizita Sala Tronului, Sufrageria Regala si Scara Voievozilor din fostul palat Regal.

Belcanto - Luciano Pavarotti - 22 octombrie 2017 - Conceptul este gandit de Pavarotti, dar acesta nu a reusit sa il realizeze. Fundatia care ii poarta numele a concretizat ideea de spectacol si poarta in intreaga lume tenor, soprane, baritoni, balerini si instrumentisti pentru a face cunoscuta "mostenirea lui Luciano Pavarotti".

Ganduri de seara - 22 octombrie 2017 - Muzeul Theodor Aman - Evenimentul imbina muzica cu poezia si anima atmosfera speciala a muzeului. Versurile de Eminescu se vor impleti armonios cu acorduri de Bach , Schumann sau Haydn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.