Lidia Dragescu, o romanca in varsta de 23 de ani, studenta in Marea Britanie, a murit dupa ce a cazut din catedrala Saint Paul din Londra. Incidentul s-a petrecut miercurea trecuta. 

Studenta din Romania a murit miercurea trecuta dupa ce a cazut de la o distanta de 30 de metri, din varful catedralei Saint Paul din Londra. Lidia Dragescu a trecut de bariera de protectie si s-a prabusit in fata turistilor socati. Imediat, la fata locului s-a deplasat un echipaj, dar medicii nu au reusit sa ii salveze viata.

Catedrala Saint Paul a fost inchisa din cauza acestui incident. Politia a precizat ca acest caz nu este tratat ca un incident suspect.

Tanara a plecat din tara in urma cu cinci ani si s-a stabilit in Essex.

Visul sau era sa devina neurochirurg, iar in urma cu doar cateva saptamani a inceput sa studieze la University of East London.

"A fost cea mai frumoasa fiinta, cea mai buna fiica si cel mai bun prieten. Toata lumea o iubea si era tot timpul in centrul atentiei. Era talentata, creativa, isi dorea sa invete cat mai mult, motiv pentru care citea cateva ore pe zi si iubea muzica clasica. Era perfecta, pura si un inger care adora sa viziteze catedrala Saint Paul din Londra", a declarat mama Lidiei, potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.