Un barbat de 42 de ani din judetul Bacau a fost retinut de catre politisti fiind acuzat ca, sambata seara, a sechestrat o adolescenta de 17 ani pe care a incercat sa o violeze. Tot el este suspectat ca a vrut sa rapeasca o fetita de 9 ani, cu o zi inainte.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, un barbat de 42 de ani din comuna Damienesti a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de lipsire de libertate si tentativa de agresiune sexuala.

Sambata seara, barbatul ar fi sechestrat o adolescenta de 17 ani din comuna Tamas pe care, sub amenintarea cu violenta, ar fi incercat sa o violeze. Fata a scapat si a alertat autoritatile.

Din verificarile politistilor a reiesit ca barbatul este acelasi care, cu o zi inainte, a abordat o fetita de 9 ani, in apropierea unei scoli.

Ambele fapte s-au produs in municipiul Bacau.

Barbatul este audiat, iar anchetatorii vor sa stabileasca daca in cazul copilei de 9 ani poate fi probata savarsirea unei fapte penale.

Potrivit presei locale, vineri dimineata, in apropierea Scolii ”Alexandru Ioan Cuza” din Bacau, un barbat coborat dintr-o masina a incercat sa rapeasca o fetita.

Aceasta fusese lasata de mama in apropierea unitatii de invatamant, scrie News.ro.

Barbatul i-ar fi oferit bani ca sa mearga cu el la Bucuresti, a prins-o de mana, dar fata s-a smuls si a fugit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.