Tunsorile. De multe ori sunt singurul element din look-ul unui barbat care depinde de o alta persoana. Insa, nu trebuie sa fie neaparat asa.

Traim intr-o era in care poti invata de pe internet de la cum sa gatesti, la cum sa iti tunzi singur parul. Tutorialele pe care le gasesti la o simpla cautare pe canale video precum YouTube sunt foarte utile in acest sens.

Vei fi poate si surprins sa afli ca, de fapt, trei din zece barbati stiu cum sa-si taie singuri parul. Pentru asta vei avea nevoie insa de un aparat profesionist, precum cel prezentat pe larg aici. Fara fir, potrivit pentru orice tip de par si cu un sistem de taiere precisa, lucreaza practic in locul tau. Tocmai de aceea, astfel de dispozitive sunt foarte folosite si in saloanele de frizerie, dar si in armata, de exemplu.

Dupa ce vei invata cum sa iti faci singur o tunsoare la moda, nu vei mai astepta nici dupa programari la frizer si nici nu mai risti sa te ridici nemultumit de pe scaun. In plus, vei fi mereu in tendinte si vei avea un aspect ingrijit, chiar si daca ai un job solicitant sau unul care presupune sa calatoresti in toata lumea.

Iata care ar fi cele 5 motive pentru care ar trebui si tu sa inveti sa-ti tai parul in confortul propriei case:

1. Este mai comod

Poate nu de putine ori ai observat ca cele 24 de ore ale unei zile par ca nu-ti mai ajung. Afla atunci ca o tunsoare intretinuta acasa iti va ocupa doar 10 minute din zi, dupa ce capeti putina dexteritate. Si te scuteste de asteptat dupa programare sau de timpul pierdut pe drum. Un aparat de tuns puternic si cu lame pe masura te va ajuta sa obtii o tunsoare uniforma, fara sa fie nevoie sa treci de multe ori peste aceeasi zona.

2. Te ajuta sa fii mereu ingrijit, chiar daca ai un program aglomerat

Schimbari neasteptate de program, evenimente neprevazute sau calatorii de afaceri de ultim moment. Iti suna cunoscut? Punem pariu ca da. Este greu sa treci pe la frizerie la timp atunci cand viata ta este haotica. Un aparat de tuns te va ajuta sa tii pasul cu aceste schimbari neasteptate din programul tau, dar si cu ritmul in care parul tau trebuie tuns. Cauta un dispozitiv fara fir, cu baterie litiu-ion, care ofera o autonomie mare.

3. Ai control

Citeste si:
Adidas Ozweego - adidași la modă care vor fi un hit în această vară
Adidas Ozweego - adidași la...

Tu stii ce ti se potriveste cel mai bine sau ce fel de tunsoare vrei. De multe ori, frizerii nu inteleg sau pur si simplu au prea multi clienti pentru a se mai chinui sa inteleaga ce isi doreste cu exactitate fiecare.

Daca inveti sa te tunzi singur, vei avea nevoie de maximum jumatate de ora pentru a-ti crea un stil si de inca 5 pana la 10 minute saptamanal, pentru a-l intretine.

In plus, un aparat de tuns iti va permite sa iti schimbi look-ul de cate ori vrei, fara costuri suplimentare.

4. Faci o impresie buna

Este o aptitudine care te diferentiaza si cu care te poti lauda. In plus, este un mod in care poti lega usor o conversatie, mai ales ca oamenii vor fi interesati sa afle exact cum reusesti sa te tunzi singur si ce aparate folosesti in acest sens.

Incepe insa cu tunsori simple, pana capeti dexteritate, apoi poti trece la freze sofisticate si, daca esti cu adevarat talentat, chiar la modele.

5. Efortul este nesemnificativ si esti mereu in pas cu moda

Citeste si:
Controlul dăunătorilor în sere
Controlul dăunătorilor în...

Este cel mai simplu si mai rapid mod de a ramane mereu in pas cu moda, pentru ca o tunsoare deja realizata se intretine saptamanal foarte usor. Nu vei avea nevoie de mai mult de 5-10 minute intr-o dimineta de weekend, pentru a te pune la punct.

Asadar, un aparat de tuns si putina dexteritate sunt elementele care vor transforma in istorie vizitele la salon si ocazionala suparare pe frizerul care nu intelege ce iti doresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.