Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose vor participa, la Craiova, la lansarea noului model Ford EcoSport.

"Prezenta domnului presedinte la acest eveniment este un semnal puternic pentru industria auto din Romania, care se bucura de avantaje competitive si care isi creeaza o reputatie din ce in ce mai buna pe piata europeana", a declarat purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi.

Presedintele a ajuns in jurul orei 10, alaturi de membrii cabinetului sau la Uzina Ford din Craiova, scrie antena3.ro.

"Va felicit pentru tot ce ati realizat pana acum si doresc mult succes companiei Ford aici in Caroiva (..)Si proiectul de succes al Romaniei in administratie in scoala si nu doar in anumite domenii ci permanent in viata de zi cu zi. Am sustinut mereu necesitatea de a exista un dialog constructiv cu autoritatile locale sau centrale. Solutiile bune au nevoie de un cadru participativ si inclusiv. Fabrica Ford este un bun exemplu de dezvoltare locala intre mediul local si administratie", a spus seful statului la lansarea celui mai nou model Ford.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.